Cu unicornul la spinare

Din categoria mamica se prezinta urmatoarele:

 1. Primi fata un unicorn colorat cum nici a mai imaginativa minte nu poate imagina (pt. cine e interesat, predomina albastru). Unicornul avea cercel, cei de la casa au uitat sa-l scoata.
  Ma invrednicii eu azi sa fac niste cumparaturi si zic – hai sa fac 1000 lucruri si luai si unicornul la spinare ca poate gasesc un Noriel si scot piuitoarea.
  Nici nu ajunsei bine la mall si ma “arunc” in primul magazin. Nino-nino-nino-nino…ma’ce naiba! – imi zic, ca nu cumparai nimic si fix atunci imi scapara ideea…unicornul.
  Realizez ca n-am ce face si dau inainte, dupa 3 magazine si 6 nino-nino-nino-nino…o sun pe maica-mea sa-i povestesc (mentionez ca-mi venii ideea sa rog pe cineva sa-l scoata, dar imi fu frica sa nu fiu acuzata de furt) si ea femeie intreprinzatoare zice – Du-te si ia o foarfeca si taie-i urechea.
  Tot meditand eu daca sa ciuntesc bietul animal ma ajuta un paznic si rezolvai problema.
 2. Mai deunazi voiam sa cumpar pt. bebelus vreo 3 lucruri, neaparat Pampers.
  Dupa ce pusei in cos 40 de alte produse si 2 din cele 3 de mai sus cautai sub toate formele scutece si nu gasii nimic. Ma tot intrebam – ma’cum e posibil – creme si alte maclavaituri nu ia toata lumea, dar scutecele’s obligatorii. Si iar ma intorceam si cautam dupa un element de cautare nou, nimic. Povestind asta mi se zice, erai pe framacia tei sau bebe tei?
  Bineinteles ca eram pe farmacie. Ma rog, ma consolez cu ideea ca am comandat alea 2 de mai sus si vad eu cu scutecele.
  Dupa 3 zile veniram produsele, din alea 2 niciunul in cos, zic, m-au furat, nenorocitii naiba! Ia sa fac o copie de ecran sa le dau cu ea-n nas si ma apuc sa caut, niciun produs in comanda…
 3. Asta n-are treaba cu rolul de mama, dar mi-o amintii. A trebuit sa scot mai multi bani de pe card…si scosei pana il blocara. Sun sa ma identifice si dupa – cine sunteti?, de ce banca apartineti?, ce doriti? etc ma trezesc cu intrebarea intrebarilor – ce faceti cu banii?
 4. Zici la multi ani si persoana era nascuta la inceputul anului.
 5. Trimiti curierul la Galati si cand vezi ca nu mai vine vezi numarul si adresei de la Galati si crezi ca-s ale curierului.
 6. Reusesti sa culci copilul cu chiu cu vai pe canapeaua din sufragerie. Mergi in patul tau din dormitor si deschizi aplicatia de pe telefon sa vezi daca doarme si copilul nu era in patut. Iti tremura picioarele si nu intelegi cine l-a mutat. 3 secunde crezi ca a cazut sau e blocata camera…iti tremura picioarele si-ti amintesti.
 7. Modifici un act oficial crezand ca l-a scris un apropiat, el fiind scris de doctorul din spital.
 8. Ti se spune ca pe foaie nu e nici un numar si tu intelegi ca copilul n-are nici un umar si intrebi – niciunul, din 2?
 9. Cand ai 17 ani de Cola la activ si mergi la Mega si vezi sticle din alea de colectie si iei repede ca apoi sa le folosesti ca vaze. Ajungi acasa si abia astepti sa bei si bei…te ia panica, Cola stricata? Dar cum in atatia ani nu s-a intamplat? Apoi zici, n-are cum si atunci zici, e clar, mi s-a stricat gustul si asa suparata admiri forma sticlei si vezi ceva cu P, te uiti mai atenta…Coca-cola cu caise si pin, ba’ da-ma naiba! De ce-ai strica un produs atat de bun si vandabil?
 10. Acum imi mai amintii una, unde bagi o rochie jumatate roz si jumatate alba? Daca o bagi cu roz se strica albul rochiei, daca o bagi cu alb se strica tot albul, cel din masina…

Leave a Reply

Your email address will not be published.