Mamicind la piscina

Prin alipirea la un frumos grup de mamici am ajuns astazi la piscina. Unde-i apa…nici nu-ti trebuie voia buna, vine ea singura! Fata fericita nevoie mare, ca unde sa vezi tu atatea cazi pline intr-un loc!

Si top aici, top acolo ajungem la piscina unde poti servi si-un paharel. Si toate cu paharelul n mana si cu bratul plin de iubire cinstim intr-un bine si fericire.
Acum, na, paharelele…care mai decorate si impopotonate cu fructe si fructicele, cu precadere ananas.

Dupa ce inchinaram paharul observ ca e nevoie de o “schimbare”. Ies din piscina fuga-fuga si ma duc la o baie. La baie dau repede halatul si-l pun intr-o chiuveta alaturi de pampersul de schimb. Cum le arunc acolo, incepe sa curge apa ape ele…zic, da, paste lui de senzor! Le mut mai intr-o rana si vad o toaleta mare (cu chiuveta cu tot)! Intru si deasupra chiuvetei dau pampersul jos, spunandu-mi ca diversificarea chiar inseamna multe fructe si legume.
Fix in momentl cand aveam pampersul in mana se porneste din chiuveta un aer ca un sifon sub presiune. Ok, imi pastrez calmul, smulg servetele, le ud si ma apuc sa curat baia! Curat tot, fata lipita de mine. Termin treaba, repetand in cap toate sudalmile stiute, nu avea ce cauta acel aer acolo si constant ca nu e apa calda sa spal fata, ies, repetand si tot repetand si fix in momentul cand o tanara foarte simpatica ma intreaba daca ma poate ajuta cu ceva… si fix in momentul cand incercam sa-mi dau seama cum aratam simt ceva umed si cald!

Sa fie primit si sa ne bucuram de viata!

Leave a Reply

Your email address will not be published.