Jos nesimtirea, jos marlania, jos mitocania!!!

Chiar nu mai scrisesem de mult si voiam sa o fac cu ceva amuzant, dar pare-se ca vibratia negativa imi dadu imboldul.

Eu cred despre mine ca sunt un om civilizat, politicos etc, de multe ori chiar iau partea ospatirilor ca banuiesc ca multi dintre ei sunt exploatati pe un salariu de nimic, cu toate astea de vreo 2 saptamani intalnesc aproape numai specimene imposibile.

Va rog frumos reveniti-va! Sau, oameni buni, va rog penalizati-i! Daca nu le spunem, daca lasam ciubuc chiar daca nu merita, daca nu anuntam seful, daca nu le dam o nota proasta – scroafa se urca si mai tare in copac!

Trebuie facut ceva de urgenta!

Daca acum cand toata lumea zice ca Horeca e la pamant ei se comporta asa, oare cum ar face-o daca ar fi intr-o situatie buna!?

Ieri am fost certata la Mega ca am dat 500 lei si nu stiu ca el a schimbat tura si n-are bani in casa. Azi la restaurant ne-a servit de nici nu-ti mai pria mancarea, la Zara n-am putut proba la barbati (explicandu-i ca e gol si mai bine pt. toata lumea) ca “femeile sunt sus”,dar nu vreau sa dau toate exemplele ca ar fi pierdere de vreme si sunt sigura ca si voi ati patit-o de curand.

Trebuie sa ne unim sa faceam ceva ce ne poate ajuta sa traim intr-o lume cat de cat normala.

Societatea noastra s-a imputit rau de tor!!!

A ajuns sa ne miram cand vedem un om amabil, povestim in dreapta si stanga despre el, ni se pare nemaintalnitul cand el ar trebui sa fie normalitatea!

Si tot aud – nu sunt bani, nu sunt locuri de munca, angajatorii-s de porc sasmd.

Ma intreb, in conditiile de mai sus, de ce n-avem bone, menajere, pe cineva sa te ajute cu ora, bucatarese bune? Si daca ducem gandul mai departe – IT-isti, consultanti, doctori, profesori etc, fara a mentiona calitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published.