Eticheta

Nu aia pusa de unii si altii, aia fizica, zic.

Ati fost invitati sa mancati zacusca dintr-un borcan pe care scria gogosari? Dar dulceata din borcan de tocana de legume?
Nu cred ca am reusit vreodata, oricat de foame mi-a fost.
Parca mananci ceva care nu e la locul potrivit, si tot timpul m-am gandit de ce nu se curata eticheta cand se spala si refoloseste borcanul.

Mi-am raspuns, pt. ca e foarte greu. Ti se zdrelesc degetele, ti se exfoliaza unghiile si pierzi mult timp.

As declara o revolutie a etichetelor. Domnule, le pun peste tot. Ia incearca si dezlipeste-le de pe carti, ramane ceva lipicios si dai si freaca…ramane si lipicios si negru, si dai si freaca cu spirt…lipicios, negru si intins peste tot.

Traii sa vad si minunea, pe-o caserola 2 etichete – interior, exterior. Pai nu stau eu minim 5 min per eticheta si apoi se vede jupuirea de zici ca ai produsul de 7 ani…

In 2019 chiar nu se gaseste un sistem sa ai un pret la raft care sa informeze cumparatorul despre cost (daca s-ar putea in dreptul produsului care e deasupra, intelegeti ce vreau sa zic) si in calculator lista cu produsele? Inteleg ca la caserola e greu fara cod de bare, dar la carti…autorul X si cartea Y…cautat in calculator si aia e.

Slabe sanse sa citeasca articolul vreun librar sau cineva care poate schimba ceva, dar ma gandesc ca, poate, aruncat in eter o produce vreun efect.

Doamne ajuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.