Testoasele Ninja

Fara nici o treaba cu cele de mai sus, saptamana asta am auzit a 3-a oara in viata mea expresia – am dat purici pisicilor.
Bineinteles ca vorbea un om! Se face ca pisicile stau in apartamente si oamenii pe afara. Pe afara, pe la tara, hop puricele, hop contaminarea!

Eram mica, nu mai stiu cat de mica sau cat de mare, dar imi aduc aminte ca eram la tara si a murit strabunica mea. Mama a venit la inmormantare si ne-a adus ce ne cumparase. Pt. mine avea un trening roz, ce roz tata, cum i-ar zice acum – fucsia. Fucsia si cu verde (pe piept pt. testoase). Eu, cand l-am vazut, sa sar din hainele cu care eram imbracata. Maica-mea da sa-mi explice ca a murit strabunica ca se merge in culoare inchisa ca una-alta.
Chiar ca nu intelegeam si n-am inteles…urmatoarea mea amintire e cu mine-n car (strabunica-mea statea la 2 km si ceva de bunica mea, unde stateam noi) imbracata in trening merg la pregatirile de inmormantare.

Si fara nici o legatura, azi vazui iepuri dalmatieni. Adica iepure alb cu dunga neagra pe spate (de sus pana jos) si pete negre si prepelite pe post de papagani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.