Momente II

Visai ca imi schimbasem locul de munca (nu asta de mamica, ala dinainte) si incepusem de o zi la noul loc. Cum ma trezesc povestesc si eu isprava si-s intrebata – Si, castigai mai bine? Dupa ce ma amuzai de intrebare si povestii la cativa prieteni, ma loveste ceva, oare oi fi negociat bine?

Vad ca a luat amploare sa faci din trandafiri ursuleti, inimi, dar de ce? Ce aveti cu saraca floare sa o colorati, parfumati, “șpreiati”? Trandafirul e frumos in sus, la coama, dar e salbatic, dur, de aia are tepii aia. De ce sa-i ciopartim parsonalitatea si sa-l taiem, pigulim si aranja in forma de urs. Doamne fereste, m-am rugat la toate icoanele sa nu primesc vreodata asa ceva, m-a ferit cel de sus!

Cand te chinui 40 de minute sa schimbi parola computerului sa ajungi la exelul de cheltuieli si dupa 40 minute nimerești, atunci te anunta calculatorul ca parola a expirat si trebuie sa pui alta. Apoi dai “cautare” dupa Excel realizezi ca ai gresit laptopul. Partea amuzanta e ca nici la alalalt nu o stiu.

Zi buna tuturor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.